Trend ve znaku pruhů

Módní trendy se každým rokem mění nemusí jít jen o oblečení nebo účesy. Móda se zaměřuje také na domácnost a její interiér. Když si chceme zajistit moderní domácnost je zapotřebí sledovat mnoho módních trendů. Rady a tipy, jak vyšperkovat svou domácnost najdeme skoro všude. Otevřenou studnicí nápadů je hlavně internet. Zde funguje nespočet magazínů a internetových rádců, kteří si dají tu práci a na anglických webech sledují veškeré novinky.
zelené okno a dveře.jpg
Samozřejmě to nedělají zadarmo, díky publikování článků na svých stránkách a šikovně umístěnou reklamou si také vydělají nějakou tu korunu.
Pokud alespoň minimálně sledujeme trendy v rámci interiéru určitě nám neuniklo, co teď letí. V rámci stínování a tvorby přítmí nejlépe fungují žaluzie .
Ty nám poskytnou nejen odpočinek od horkých letních paprsků, ale také vytvoří dostatečné soukromí. V centrech, kde se neustále někdo pohybuje jsou zatažená okna příhodným pomocníkem.
Jestli chceme zůstat trendy i v rámci žaluzií měli bychom volit zebrovitý styl. Ten teď letí. Můžeme volit z nepřeberného množství typů.
· Látkové
· Kovové
· Plastové
· Dřevěné
· S manuálním rolováním
· S automatickým rolováním
stažené žaluzie.jpg

Jak můžeme vidět žaluzie lze vybírat podle několika aspektů. Od barvy přes materiál až k typu rolování. Vše závisí na ceně tedy na tom, kolik chceme investovat.
Pokud si nejsme ochotni připlatit rozhodně nemůžeme počítat s automatickým rolováním nebo dokonce se senzorem intenzity slunečního svitu.
Obyčejné rolety však bohatě postačí. Pokud se ovšem chceme opravdu zaměřit na zebrovitý styl měli bychom opravdu zvážit látkové rolety. Díky volbě propustnosti jednotlivých pruhů můžeme získat zebrovitý vzor. Navíc se díky propustnosti skvěle koriguje jak intenzita světla, tak i míra soukromí.
Látkové žaluzie navíc disponují systémem s pružinkou, který nám umožní zastavit v jakékoliv poloze a vpustit do místnosti žádanou míru osvětlení.